Polgármesteri köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntök mindenkit, Isten hozta Önöket Pécsudvard község honlapján!

Megtiszteltetés számomra, hogy a település polgármestereként, Önkormányzatunk nevében köszönthetek minden érdeklődőt.

Született pécsudvardiként sokat gondolkodtam azon, miként is lehetne megfogalmazni – egy honlaphoz illő tömörséggel – mindazt, ami településünket leginkább jellemzi. Nehéz feladat, hiszen mi talán elfogultak vagyunk önmagunkkal szemben, de ez így helyes. Mindannyiunk közös hite, lelkesedése, szorgalma, kitartása és az összefogás képessége tette azzá, amilyennek most láthatjuk. Gondozott, biztonságos, igazi otthont nyújtó település a miénk, olyan környezet, amelyben jó élni és dolgozni, új honlapot építeni, valósággá váló terveket szőni. Büszkék lehetünk mindarra, amit közösen létrehoztunk.

Pécsudvard jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a folyamatos megújulásra, a pozitív változásokra és teszi ezt úgy, hogy közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Hiszem, hogy e kettőnek csak együtt van valós társadalmi szerepe, hiszem az elődöktől kapott szellemi örökség ad nekünk erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyunk majd utódainkra.

Kedves Látogatók!

Arra törekszünk, hogy honlapunk minden fontos, hasznos helyi információt tartalmazzon és remélem, hogy ezeknek Önök is hasznát veszik.

 

Zsdrál Artúr
Pécsudvard község polgármestere